KOMISJA ZAKŁADOWA NSZZ "SOLIDARNOŚĆ"  UNIWERSYTETU  ZIELONOGÓRSKIEGO

Logo NSZZ SOLIDARNOSC KSN

TygodnikSolidarnosc

Logo NSZZ SOLIDARNOSC ZG

'ResponsiveMedia' plugin by Geoff Hayward.

images (6)

Na stronie Tysol.pl ukazał się wywiad z kol. Markiem Kisilowskim wiceprzewodniczącym KSN, który przedstawił stanowisko Krajowej Sekcji Nauki ws. Ustawy 2.0.

Link do tekstu:

Zastępca Przewodniczącego Krajowej Sekcji Nauki "S": Zamordyzm wraca do nauki?

Tekst ukazał się również w najnowszym numerze Tygodnika Solidarność. Zachęcamy również do polubienia strony Krajowej Sekcji Nauki NSZZ "Solidarność" na Facebooku oraz odwiedzania strony http://www.solidarnosc.org.pl/ksn. Pojawiają się tam aktualne informacje na temat projektu Ustawy 2.0 oraz bieżącej działalności KSN.

Zachęcamy do kontaktu z Nami w celu wyrażenia opinii w w/w temacie jak rónież do przesyłania drogą elektroniczną wszelkich swoich uwag i opinni zarówno na powyższy temat jak i zaróno każdy inny dotyczący spraw pracowniczych.

Szanowne Koleżanki i Koledzy…

W dniu 9 lutego 2018r. Komisja Zakładowa NSZZ „Solidarność” Uniwersytetu Zielonogórskiego podjęła uchwałę nr 9/KZ/2018 w sprawie dotacji do wypoczynku dla dzieci członków NSZZ „Solidarność UZrzyznaniu w roku 2018 dofinansowania wakacyjnego wypoczynku dla dzieci członków naszego Związku (wczasy, kolonie, obozy). Kwota dofinansowania nie może przekroczyć 400 złotych brutto. Szczegóły znajdziesz w ....... Wnioski i zasiłki stautowe news